dimecres, d’octubre 20, 2004

Super Chayito


La cuina en acció
Foto de Geococcyx

Ostres, la Chayito, la dona de fer feines, ja ve tres dies a la setmana. Així pot dedicar una part del temps a cuinar per a nosaltres. Dissabte va venir i ens va fer una sopa de verdures boníssima, i ens en va fer per a 4 menjades (canya al congelador!). També llenties i arròs. I l’arròs, amb un sofregit de tomàquet, l’anomenat recaudo.

Ja tenim taula de menjador. També han hagut de passar 7 mesos fins que hem trobat una taula rodona que ens mig agradés. Tranquils, no dinàvem amb el plat a terra, com amb la tele... Les darreres setmanes comencem a trobar-nos molt més a gust a casa, i ara hi podrem dinar més sovint sense haver de cuinar nosaltres. Dissabte vam congelar 6 racions dobles, entre llenties, sopa i arròs. Ahir ens va fer pollastre entomatado.

A la foto, al mig de la cuina i hi ha el comal, una planxa per escalfar les tortillas (no el fem servir gaire). El setrill d’oli d’oliva verge que no hi falti. Setrill importat de Mallorca.