dimecres, d’octubre 27, 2004

Retornable


Fanta retornable

Un dels bons costums que no s'han perdut del tot a Mèxic és el dels envasos retornables. Encara pots entrar a uns abarrotes, a una miscelánea, o a un Oxxo amb una ampolla de vidre buida i canviar-la per una de plena. Aquesta és la bona notícia.

La mala notícia és que no hi ha Fanta de llimona :-( i que la Fanta de taronja encara m'agrada menys que la de casa nostra. El premi de consolació seria el refresc de toronja (pomelo). Però no és el mateix, que vols que et digui!

La mala notícia de veritat és que els envasos de plàstic ja ho estan envaint tot. Cada any, 1,5 milions de tones de residus de plàstic van a parar a les escombraries (deixalles domèstiques i comercials) a Mèxic. La major part són envasos buits. Els refrescos i l'aigua embotellada són els principals responsables d'aquesta muntanya de residus. Igual que passa a la Catalunya que beu del Llobregat, molta gent compra aigua embotellada. Aquí és per qüestions sanitàries, mentre a Catalunya és més aviat pel mal gust de l'aigua potable.

1 comentari:

Geococcyx ha dit...

Hola
Primer t'has de donar d'alta a
http://hello.com
(usuari i contrasenya)

Dsprés, des d'allà pots compartir fotos amb els teus "amics". Un d'aquests "amics" és bloggerbot.

Si envies una foto a a bloggerbot (Send picture), automàticament t'apareix un nou post al blog, amb només la foto.

Després, des del blogger, edites el post i hi poses el text.

Slutacions