dimecres, de gener 05, 2005

Turistes accidentals


Gràcies a les estadístiques de visites he vist que una part dels visitants no són més que turistes accidentals del blog, que arriben a través d'un tour operator que es diu Google. I vénen cercant destins turístics que tenen poc a veure amb Cartes de Mèxic. Prop de 120 apunts al diari ja inclouen moltes paraules clau i, com que a l'arxiu s'inclouen una pila d'articles diferents a cada fitxer, la cosa dóna per a combinacions curioses.

Un mexicà va arribar al blog cercant muera Fox al Google. Déu me'n guard de desitjar-li tal cosa al President, però a l'arxiu del setembre s'esmenta Fox i també el crit de muera el mal gobierno de Miguel Hidalgo al 1810.

Gringos i mexicans que cerquen informació sobre Laredo (Texas) han topat amb la conya de Laredotexas, que no és precisament una guia de Laredo. No us podeu imaginar quanta gent escriu laredotexas, tot junt, pensant-se que és una sola paraula! O culiacansinaloa o nuevolaredotamaulipas. Algú que cercava informació sobre gripaus, probablement un estudiant de secundària, va ensopegar amb El gripau i la pedrada, un text que no és precisament de zoologia.

Cada dia en cauen alguns, de turistes accidentals...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de mirar-se a través de quines paraules al Google t'arriben els visitants pot ser desesperant. Fa uns mesos també vaig fer una reflexió pública sobre el tema:

http://www.barcelonetes.com/arxius/000170.html

Eulàlia

Geococcyx ha dit...

Ja ho veus! T'has convertit sense voler en una promotora de la Indus. Bols. ;-): així no em cauran a mi visitants aquests. I la sobrevaloració dels blogs és un efecte curiós i molt visible: en una sèrie paraules claus apareixem de seguida a la primera pàgina de les cerques....