dijous, de novembre 25, 2004

Més desfilada...


Reraguarda de la Revolució?

Tornant al tema de la Revolució, recordem que als anys 30 les esquerres es van agrupar en el Front Popular (a França i a Espanya, com a mínim). Inspirant-nos en un acudit de George Mikes, podríem dir que els charros que encapçalaven la desfilada de dissabte representen el Popular Front, mentre que les joves que desfilaven al darrere serien, en aquest cas, un suggerent Popular Behind...

George Mikes va escriure el 1946 un llibre molt conegut, i força divertit, sobre els anglesos vists per un estranger (How to be an alien). Llibre que vaig llegir en l'edició de Penguin, però no l'any 46! ;-)

2 comentaris:

px ha dit...

Geococcyx,

sàpigues que cada dia tens en mi un fidel lector. Estic casat amb una mexicana i conec una mica el país, així que em fa molta gràcia recordar les vacances (i a la meva enooooorme família mexicana) amb els teus comentaris. Per cert, on estàs vivint? Salutacions. Oscar.

Geococcyx ha dit...

Moltes gràcies, Òscar, els lectors de Cartes de Mèxic sou un club minoritari però persistent...

Ja veus que he triat escriure amb pseudònim i mantenir l'anonimat a la xarxa, dins el possible. En aquest cas, la ciutat on visc també forma part del meu anonimat. Evidentment, visc a la terra dels cactus i els matolls espinosos, territori molt extensa a Mèxic.

Salutacions cordials.