diumenge, de juny 26, 2005

Doctores desesperades


He conegut mitja dotzena de persones que han vingut a Mèxic en el programa de Incorporación de doctores españoles a universidades mexicanas de l'agència espanyola de cooperació (AECI), destinat a joves doctors. No és el meu cas, que he arribat aquí per altres vies, i em sembla que el títol de jove doctor ja no m'escauria.

Són bona gent. La majoria han vingut sense parella, i alguns estan una miqueta cremats. Especialment alguna. Per a una dona europea és bastant més dur venir a Mèxic que per a un home. El jove doctor més feliç que he conegut a Mèxic ha estat un català. El primer catalanoparlant que conec aquí després de gairebé 2 anys.

Veig que a la TV de pagament fan una sèrie que es diu Desperate housewives. Em sembla que podria obrir una secció del blog que es digués Doctores desesperades.

5 comentaris:

subal ha dit...

Buenos días guarito.

Només t'escric per a saludar-te, ja que els meus pares van estar cinc anys treballant a D.F. i jo vaig tenir la oportunitat de conèixer una mica el país.

També et diré que col.lecciono fotos rares de mèxic, per si tens a bé enviar-me'n alguna. Segur que en tens, no et facis el suec. Els cartells publicitaris de dentistes i similars són una cosa única, realisme màgic, una delícia.

Bé, ànims, que D.F és una ciuata molt puta.

Geococcyx ha dit...

Bon dia, subal. Jo no visc al DF, amb la qual cosa el nivell de surrealisme baixa una mica. Les fotos curioses que tinc les he anat publicant aquí al blog. Si mires els arxius en veuràs unes quantes. Quan vaig arribar anava sempre amb la càmera a la mà, però la veritat és que l'últim mig any n'he fet poques, de fotos. Ara mateix no tinc una reserva de fotos curioses. Ho sento, xaval...

subal ha dit...

ah, ostres! perdona'm; fa poc que et visito, ara vaig a mirar aviam que has pescat. Salutacions.

mai9 ha dit...

vaja, pensava k explicaries alguna anecdota o reflexió interessant. M'esperava algo tipus "les solteres no van al ginecòleg" o "les rentadores no renten".

per cert, puc demanar-te que canviïs la configuració del blogger i el RSS enviï tot el text? Està a "Settings/Site Feed" allà poses el "Description" a "Full" :)

Geococcyx ha dit...

gerard, ja veig que aquest post no t'ha resultat interessant. No es pot tenir tothom content, i menys cada dia....

El tema del feed, el tinc activat perquè tothom qui vulgui tingui notificació automàtica dels apunts, però per llegir-los haureu de venir a la pàgina, com fins ara. Política de la casa...