dimarts, d’abril 18, 2006

Anasagasti el Gran


Afegeixo a la llista d'enlaços el blog d'Iñaki Anasagasti, que ara és senador per Biscaia (Anasagasti el Gran, Lola-Paraules dixit). Hi escriu dos o tres apunts al dia, una barbaritat per a un senyor que imagino molt ocupat. Escriu molt bé, té mil coses per explicar i per relacionar-les amb el que ha viscut en la seva intensa biografia (vegeu-ne aquesta semblança, estranyament amable, publicada al Mundo). Sovint se li veu el carnet del PNB, cosa que pot agradar o no, i com no podia ser d'altra manera, però sempre ens aporta alguna cosa interessant, ja siguin les tafaneries d'alt nivell que ens explica, la gairebé sempre cordial mala llet que gasta, i les càustiques observacions amb què ens regala tot sovint.

2 comentaris:

lola ha dit...

Home, això de Gran... Però sí que em sembla consistent i tirant a singular. Els trets biogràfics ja els coneixia d'una entrevista radiofònica, nocturna i íntimista, amb la Rahola, parlant a cor que vols (mai millor dit) dels respectius fills. Vaja, que em cau simpàtic.

Lola

Geococcyx ha dit...

Bé això del "Gran" va sortir en un context molt concret, si te'n recordes: una frase memorable (tot i que segurament no seva) sobre Pérez Rubalcaba...

Poques "adoracions" se suposa que ens queden a aquestes alçades... ;)