diumenge, de febrer 05, 2006

El dia del mango

.


Si el dia de la marmota anticipa la fi de l'hivern i mereixia la retransmissió televisiva en el film que us enllaço, el dia del primer mango de l'any em sembla que s'ha guanyat un lloc en aquest bloc. Enguany han estat uns petits mangos "Manila", més gustosos que els mangos "Ataúlfo" de l'any passat, i que ja decoren (per poc temps) la fruitera del menjador, entre plàtans i guaiabes. La randa del moble és feta de les meves ties monges octagenàries, i desperta admiració entre el personal.

4 comentaris:

Laura ha dit...

fas tottes les trucades amb Skype? perque 400 encara continua essent molt per mi!! (potser si que és dur viure amb sous d'estudiant, com vas dir un cop).. per cert he trobat feina d'enginyera ;) en una oficina tècnica, faig projectes. EStic contenta. un petó!

Geococcyx ha dit...

No ho he exlicat prou bé: abans de l'SKP pagàvem uns 2000 pesos mensuals de factura telefònica (una barbaritat que incloïa uns 300 pesos mensuals d'ADSL), és a dir, 1700 pesos (més aviat) en telèfon, comptant lloguer de línia i trucades.

Ara vénen factures de 800-900 pesos mensuals, dels quals 300 segueixen sent de l'ADSL, és a dir 500-600 de telèfon, inclòs el lloguer de línia que és d'uns 180 pesos.

Segueixen sent molts calers, corresponents a trucades a mòbil a Mexic, i trucades de llarga distància que encara es fan pel telèfon normal, per exemple per presses, quan l'ordinador està apagat.

Geococcyx ha dit...

Ah! i enhorabona per la feina. De sobte entres al món laboral...

Laura ha dit...

gràcies! ;) que t'aprofitin els mangos.. que bons que son...