diumenge, de febrer 26, 2006

Moments Jarmusch

.


Aprofitant avanços tecnològics innombrables, vam tornar veure a casa Night on Earth, una pel·lícula irregular però memorable que van passar durant segles a les sessions golfes del cine Verdi, si no m'enganya la memòria. Va ser un moment perfecte per fotre'ns unes galetes daneses, com recomanava Joan Oliver a les seves Engrunes. 454 g. Una lliura anglesa de galetes daneses. Una manera gustosa d'entonar el meu particular jo també sóc danès.

6 comentaris:

lola ha dit...

La darrera història -tristíssima i inspirada en un conte Txekov- ¿no passa a Dinamarca? Em sembla que no, però si en som tants, de danesos, no ve d'un.

Lola (paraules)

Laura ha dit...

ole ole ... no us empatxeu amb tantes galetes? uff jo no podria.. jo ahir vaig veure brokeback mountain.. amb versió no original, per descomptat (fatídica cosa dels cinemes catalans). Fa calor per allà? Aquí comencem a notar l'inici primaveral, tot i que , com diuen "una orenata no fa estiu, ni dues primavera". Petons a 9000km!

Geococcyx ha dit...

Lola: no sabia quina història et referies (si a la de les vinyetes o què), i encara s'embolicava més quan parlaves de Tchèkhov. A les 13:05 se m'ha fet la llum i veig que et refereixes a l'última història de Night on Earth, que passa...a Helsinki, també per allà dalt. Salut

Laura: aviam, 454 g és el pes de galetes a la capsa, però no ens les vam acabar. De fet, la reproducció de la pel·lícula va fallar a la meitat, i quedem pendents de solucionar el problema. Només volia parlar de la pel·lícula i les galetes...

Aquí hem anat tres dies amb màniga curta, però dissabte es va girar un aire més fred i vaig agafar un mal de coll de cavall. Devia ser el front fred número 44, per exemple ;D Patirem.

lola ha dit...

Això mateix: Helsinki (per allà dalt) i Tchèkhov!
Hi ha obra de filosofia de la ciència, centrada en el pas de la física aristotèlica a la newtoniana, que es titula: "Du monde de l'à peu près à l'univers de la précision". Jo, evidentment, sóc aristotèlica (el meu fill en diu tenir morro)

Lola (paraules)

Laura ha dit...

tranquil .. ja se que no ets el monstre de les galetes.. o això espero jejeje.. font fred a mèxic? jajajaja pubrets ell no saben que es el fred. Catalunya està esplèndida, primaveral! m'encanta. un petó

Geococcyx ha dit...

Lola, això ens porta al meu professor que deia allò de les les discotequeres i el comencon, que vam comentar fa molts mesos ;)

Laura: tots és relatiu, però em sembla que ja s'han mort prop de 50 persones de fred a Mèxic aquest hivern... Catalunya primaveral? no hi ha neu per tot arreu? O només és a Mallorca?