diumenge, de gener 29, 2006

Baby shower


El 2003, acabat d'arribar a Mèxic, em va tocar a assistir a un baby shower. Was ist das? (demà començo alemany). Segons la Wikipedia:

A baby shower is a party in which expectant parents receive gifts or money for their expected child. By convention, a baby shower is intended to help parents get things that they need for their baby (such as basic layette items), especially items they may not be able to afford.

A principis de 2003 no havia sentit a parlar mai d'aquest costum, que las y los mexicanos han adoptat amb entusiasme, i de què la Wikipedia ens diu que és recent als Estats Units i a altres cultures influïdes per la cultura dels EUA (aneu-vos preparant a la DCPMC*, si és que encara no hi ha arribat).

La setmana que ve en tinc dos, de baby showers, a la feina. Però ahir a la tarda en vam fer un en honor d'una parella amiga, hispano-italiana. Els promotors van proposar que fos sense regals (no en vam fer gaire cas, d'això), però va ser molt divertit, perquè hi va haver petits moments de teatre paròdic, interpretació de cançons no menys paròdiques, música disco de la d'abans i una bona estona de rumba catalana, a part d'un dinar en bona companyia.

(*) Ningú m'ho pregunta, però cada vegada que escric DCPMC vull dir Dolça Catalunya, pàtria del meu cor. ;D

6 comentaris:

Laura ha dit...

si tornessis a la DCPMC (bon nom li has buscat) t'enyoraries de MEXICO LINDO Y QUERIDO... Crec que ara ja ets mig d'un lloc i mig de l'altre ;).. sort amb les baby showers! ;) Petons

Geococcyx ha dit...

Salvant les distàncies, hauria d'estar vacunat contra els jocs de nostàlgies (miralls i miratges), o hauria de saber-les posar en context, després de molta anys a cavall de Sa Roqueta i Catalunya...
Salut!

mai9 ha dit...

jo pensava k DCPMC era algun tractat que el Bush volia embutir a sud-amèrica.

Geococcyx ha dit...

Jo de fet em pensava que era un programari controlador de dispositius per a telèfons mòbils... ;)

Anònim ha dit...

visca catalunya lliure ////
marc-sabates.com

Anònim ha dit...

catalunya som una nacio ////
visca el barça, catalonia is not spain !
marc-sabates.com
barcelona estat català.