diumenge, de març 05, 2006

Veure els Oscar a la tarda/vespre


Per a mi la nit dels Oscar consistia en que si el sendemà em despertava molt d'hora encara podia sentir l'Àlex Gorina radiant la cerimònia. Vull dir que rarament em quedava a veure la gala a la matinada.

Vivint a Mèxic, la cerimònia és a les 19 h (hora del centre de Mèxic, només 2 hores més tard que a Califòrnia), una hora més que raonable, si més no per veure'n les primeres hores. Com que tenim l'Sky, suposo que la podré veure per algun canal (caldrà veure quin). Si el Gorina encara existeix i encara presenta els Oscar a Catalunya Ràdio (cosa que hauré d'investigar), potser posaré la seva veu per internet (com el dia del Barça-Chelsea), per sentir com flipa.
...
Ep! Són les 19:55 i veig que fan els Oscar a Azteca 7, i que el Gorina segueix radiant la cerimònia per Catalunya Ràdio. Ara acompanyat de comentaristes més joves. Abans el Gorina solet, sense necessitat d'Oscars, agafava el micro i tenia corda per hores. Un torrent d'emocions i de saviesa cinèfila. S'atropellava de tantes coses que tenia per dir, de les emocions que volia transmetre... Encara ara, el Gorina és el Gorina, però... Cavallet quan eres jove, què hi anaves de pentinat!