dijous, de desembre 16, 2004

Aviat veurem TV3?

A la fi he trobat una botiga on em saben instal·lar el sistema per veure la TV3 a través de l'Hispasat, en obert. No és cap ganga. Em costarà més de $5000, instal·lació inclosa. Confio i espero poder captar també altres cadenes europees en obert, a part de les emissores de ràdio de la CCRTV. De fet, ja havia trobat una botiga a Coyoacán, DF, on m'ho feien, però em volien cobrar $7500!, sense incloure la instal·lació, i havent d'anar al DF a comprar-la. Aquí el més beneit fa rellotges.

L'Hispasat té una ubicació molt excèntrica a Mèxic. Es troba molt cap a Llevant, i s'aixeca només 8-10º sobre l'horitzó. Per sort el terrat de casa és com un quart pis, i les cases veïnes són baixes. A la web de TVC diu que amb una antena de 50 cm n'hi ha prou. Però jo no me la jugo (no me l'eixugo, que diria aquell polític que imiten a RAC-1). El de la botiga diu que amb una antena d'1,80 m es veu de conya, però no em deixaran instal·lar això al terrat de casa. Ho provarem amb una de 75 cm.

Aviam si ens hi decidim ($5000 encara és molt: és com un any de pagar Sky TV...).

4 comentaris:

mai9 ha dit...

ei!!!!!!! no sé si és suficient per tu, però tvcatalunya ha començat un servei de tele per internet pagant 65€/any!! La qualitat diuen ells que es bona, però mai se sap fins que es prova.

per molt baixa que sigui la qualitat 65 vs 5000 hi ha mooooolta diferència.

t'emplaço a que et miris 3alacarta.com i a que et miris alguns dels videos gratuïts que pengen ells, la qualitat diuen ells és el doble en els serveis de pagament.

Geococcyx ha dit...

Moltes gràcies Gerard. No sabia això de la TV per internet. De fet, ja he contractat la instal·Wlació del satèl·lit, que són 5000 pesos, aprox. 300 EUR (un sol cop, no per any). També podré rebre altres canals de TV en obert de l'Hispasat, i un munt d'emissiores de ràdio. Ja no ho provaré, això de la TV3 per internet...
Gràcies tanmateix.

mai9 ha dit...

ah........... em tenies ben enganyat amb els $5000 :P

Geococcyx ha dit...

Sí, de tota manera encara és un pal. T'esperen amb el punyal darrera la porta. Diuen: bé, com que aquest no pagarà quota mensual, estarà disposat a pagar més per l'equip i la instal·lació...

Pel que fa als pesos, aquí els representen amb el símbol $ davant de la xifra.

Salut!