dimarts, de juny 01, 2004

Tecnologia a l'abast (ja tocava...)


Quines coses! He hagut de venir a Mèxic per tenir TV per satèl·lit (digital i de pagament). També per tenir mòbil. Crec que també hi tindré el meu primer ordinador portàtil.

Tenim un fotimer de canals (Direct TV), però la veritat, no gaire temps per veure'ls. M'agraden els canals de notícies: la BBC, les dues CNN (CNNI i CNNenespañol: alerta amb aquests canals, ja en parlarem), els canals de cine, i alguna cosa més. Curiosament fan força bones pel·lícules a la TV convencional (Canal Once, Canal 22). El canal "Retro" passa el "Superagente 86" i altres històries. La veritat, el Maxwell Smart i la 99 m'agradaven més quan tenia 8 o 10 anys.

Em fa il·lusió, però també mandra, escoltar la RAI i la TV portuguesa: la descodificació auditiva m'esgota. La Deutsche Welle emet sovint en anglès, però no m'he molestat a endevinar l'horari d'aquestes emissions. L'alemany m'agrada, però és com sentir ploure.

La meva dona s'empenya a veure Antena 3 i TVE Internacional. Podríem dir que pel que fa a Catalunya, és com veure la televisió de Veneçuela o de Costa Rica. Sort que l'Urdaci ja ha fotut el camp...

Per veure la TV3 has de recórrer a un subministrador de Coyoacán que et cobra 730 dòlars per l'antena, l'amplificador i el descodificador!. Espero poder comprar els components per separat al centre de la Ciutat de Mèxic, per 90-180 USD, que em penso que és el seu cost real.

La telefonia a Mèxic mereix un capítol a part. Ja en parlarem un altre dia.

Ciao.

1 comentari:

A ha dit...

Un gust llegir-te.

Aniré entrant habitualment. I res, sort amb la televisió. Aquí el panorama està fatal, com mai, i això que els socialistes deien que legislarien per evitar la "televisión basura".

I res, m'ha encantat això:

" L'alemany m'agrada, però és com sentir ploure".

Totalment d'acord, no podria haver-ho verbalitzat millor! :P

En fi, una salutació i fins aviat.