dimarts, de juny 01, 2004

Geococcyx us saluda


Hola tothom!

Un correcamins inquiet (Geococcyx sp.) us saluda des d'algun lloc de Mèxic. Ja porto bastants mesos al país, i encara no he vist el coiot, ni els paranys marca ACME. Potser perquè sóc a Mèxic i no a Nou Mèxic...

He decidit explicar les meves impressions sobre diferents temes, al ritme que la feina i les ganes m'ho permetin.

Si us interessen els meus escrits, agraïré les vostres aportacions.

4 comentaris:

a ha dit...

Benvingut! Jo sóc a Praga, però no n'he fet tema del meu blog, no per res en especial. M'ha fet gràcia la idea de saludar un altre emigrant. Ànim, i que no decaigui.

C. ha dit...

Hola! Jo no fa massa que he entrat en això dels blogs (2 setmanes), però ho trobo molt interessant! Que vagi bé a Mèxic i vigila amb el José Cuervo!

Ens llegim! (http://cafelitus.blogspot.com)

Anònim ha dit...

Hola, m´ha fet gràcia llegir els teus escrits. Vaig ésser enviat a Mèxic D.F. per una empresa catalana l´any 1.989 i hi he viscut des de 1.989 a 1.993, del 1.994 al 2.000, i del 2.001 al 2.003. Tinc un record meravellòs del Mèxic d´abans del 1.994. A partir de Desembre de 1.994, amb el "tequilazo", aquell Mèxic i aquell DF encisadors van morir... Però espero i desitjo que la teva experiència sigui molt encisadora.

Geococcyx ha dit...

Joan Ramon: gràcies pel teu missatge. Jo no vaig conèixer aquell Mèxic d'abans del 94, pero la meva dona, mexicana, no en té un record tan encisador... El meu primer viatge va ser el 1997, i després el 2003. I del 2004 fins ara.

Aquí estem molt bé, lluny del DF (la meva dona no hi voldria anar mai, i això que és 'chilanga').

Salut i força!