dimarts, d’abril 29, 2008

Quin nivell...

Quan ahir la senadora panista Teresa Ortuño va retreure als senadors del FAP l'ocupació de la tribuna i el "segrest" del Senat, el senador Dante Delgado, de Convergencia (un petit partit d'esquerres, integrat al FAP), va respondre:

A mí me da mucha pena que el Partido Acción Nacional utilice la voz de una legisladora para decir lo que deben de venir a decir los legisladores varones a esta tribuna.

La resposta del senador del PAN Rubén Camarillo va ser aproximadament igual de patètica:

...con el respeto que le tengo, me pongo a su disposición, si usted es un caballero, para que nos encontremos y veamos como dirimimos esta diferencia.

Vist a El Universal.

Actualització 01/05/2008 07:18 h. Penjo el vídeo de l'incident.



Traducció automàtica d'aquest text: en es fr

5 comentaris:

maria ha dit...

Com està el pati...al menys són carcamals masclistes educats, ací en lloc de "encontrarse y ver de dirimir" les diferències les haurien "dirimit" a escopinades i a colps dins del parlament...

Ferran Porta ha dit...

Això és de debò? A l'abril de 2008 encara es diuen aquestes coses, a Mèxic? Coi, imaginava que el nivell polític seria (encara més) inferior que a Catalunya... però no tant!

Geococcyx ha dit...

Maria: amb el risc d'exagerar, el més humil dels mexicans pot donar lliçons d'educació (en el parlar) a qualsevol sud-europeu. Però cal no deixar-se enlluernar del tot per aquesta cortesia...
El tall de vídeo que acabo de penjar aporta matisos interessants.

Ferran: en matèria de correcció política de gènere, sembla que algunes coses ja no es diuen al Parlament de Catalunya, potser encara es pensen.

Ferran Porta ha dit...

Llegir-ho m'ha xocat, però veure'n el vídeo em sembla un malson. Pobres mexicans, si estan regits per gentussa com aquesta.

Geococcyx ha dit...

Sabia que triomfaria, el vídeo... La diferència de potencial entre Berlín i Mèxic és, tècnicament, "molt alta tensió".