dimarts, d’abril 08, 2008

Entrada de fosca des del ferri d'Staten Island


Fer servir de trípode el cap de la teva parella té un inconvenient: les fotos nocturnes solen sortir mogudes. Dubto que un autèntic trípode hagués millorat gaire aquesta imatge des d'un vaixell en moviment. Però déu n'hi do, el sud de Manhattan a entrada de fosca i des del transbordador de Staten Island. Un dels moments memorables del viatge.

Traducció automàtica d'aquest text: en es fr

6 comentaris:

miq ha dit...

Molt bones les cròniques des de Nova York. Precisament, fa uns dies en parlava d'aquest trajecte amb el ferry d'Staten Island, que cada dia, a banda dels turistes, molts novaiorquesos agafen per anar i tornar de la feina a casa.

Salut des de la ciutat de línies verticals.

Ferran Porta ha dit...

Home!, doncs per haver fet servir un trípode humanoïde, trobo que la foto és prou maca!
Segur que l'impressionant skyline de NY ajuda a que es vegi bé, en part :-))

Geococcyx ha dit...

Gràcies ferran. Miq, no havia vist les teves fotos, molt maques, preses una mica abans, la meva era a sol post. No tinc gaire temps, ara, per posar per escrit els moments viscuts a Nova York, però potser encara en penjaré alguns més.

miq ha dit...

Els llegirem de bon grat, com tota la resta de textos.

Anònim ha dit...

Quina foto més maca!
Si, sembla estrany però molta gent agafa el ferry per anar a treballar Manhattan, i a sobre crec que és gratis. També és impressionant el Verrazano Bridge, que connecta l'illa amb Brooklyn. Aquesta colla de ponts i tunnels que connecten aquesta àrea són realment impressionants, quan els compares amb els pontets catalans,i ja no diguem l'exhuberància dels rius (terra endins) i la natura que se'n deriva...
Fa uns 10 anys quan passaves per Staten Island venint de NJ se sentia una pudor insoportable del macro abocador que hi havia (Staten Island dump)Aquelles muntanyetes i munyanyasses que anaven apareixent crec que s'han de convertir aviat en un mega parc, i a sobre quedarà maco!
Eule

Geococcyx ha dit...

El ferri, de fa un temps, és de franc. El pont de Verrazano el vam passar de nit i no vam poder apreciar la vista. L'abocador es va tancar oficialment el 2001, però encara va acollir i processar tota la runa del WTC. Està clausurat.
Enllaç abocador