dijous, de novembre 01, 2007

La no-notícia de la selecció d'hoquei patins

He tingut curiositat per veure l'impacte al diari La Vanguardia dels triomfs de la selecció d'hoquei patins a la Copa Amèrica. Independentment del fervor patriòtic que una selecció nacional desperti entre els catalans (generalment, poc), els meus escassos coneixements de periodisme em fan sospitar que sí, que efectivament "és notícia" que la selecció catalana d'hoquei patins participi en una competició oficial com la Copa Amèrica, organitzada per la Federació Sud-Americana, i que, a més, ho faci repartint unes paneres de la mida d'una casa de pagès. Ni que fos per allò de l'home que mossega un gos, hauria jurat que seria notícia en un diari català.

A les 16:20 h del 01/11/2007 m'aplico a revisar el canal RSS d'esports de LV. Després de repassar unes 110 notícies de la darrera setmana, no n'hi ha ni una que parli del safari sud-americà de la selecció d'hoquei patins. Coses de Ca'n Godó...

(No sóc subscriptor de La Vanguardia i no tinc, per tant, accés al diari complet. No sé si a l'edició completa en fan referència).

Traducció automàtica d'aquest text: en es fr