dissabte, de setembre 22, 2007

Preguntes mallorquines

Estic en condicions de perdonar Maria de la Pau Janer? Si Matías Vallès la perdona (de fet, mai no la va reprendre pel seu gir matasser), no ho hauria de fer jo? No us perdeu la vellutada entrevista de Matías Vallès a Maria de la Pau Janer, a Diario de Mallorca.

Per acabar: cada vegada que fan quatre gotes s'ha de negar l'estació "de metro" de Son Sardina? L'esperit del "Jefe" de l'estació del tren de Sóller deu estar gojós de veure que la seva atrotinada estació aguanta millor que la del metro...

Traducció automàtica d'aquest text: en es fr

6 comentaris:

mai9 ha dit...

La ganadora del Planeta asegura que "nunca he estado en Washington"

Aquest subtítol em fa pensar que l'entrevista es bastant imbècil.

I ara que ja l'he llegida ho confirmo:

-En Cataluña fueron más duros con usted que en Balears.

-Y sin embargo, usted no es una mártir, sino una privilegiada.

Geococcyx ha dit...

Es veu que han dit de tot d'ella, inclòs que era a Washington amb algú, i necessitava pronunciar-se públicament. El seu amic MV li ha donat l'oportunitat de fer-ho en una entrevista bastant "a favor".

mai9 ha dit...

Sí, ja ho diu a l'entrevista que algú l'havia posat a Washington. Sort que el rumor no era que li agradaven els teletubbies, sinó ja m'imagino el subtítol: La ganadora del Planeta asegura que "no me gustan los teletubbies".

Geococcyx ha dit...

Benvolgut Mai9, no acabo d'entendre els teus sobreentesos, però deixem una cosa clara: si la MPJ hagués volgut explicar que no li agradaven els Teletubbies, el Bob Woodward de sa Roqueta no l'hauria entevistada mai. MV ha inventat una nova màxima periodística: els rumors no s'investiguen, es deixen explicar i desmentir pels afectats...

mai9 ha dit...

ara sóc jo que no t'entenc a tu. Suposo que passa que no tinc ni idea dels rumors sobre MPJ, ni tàctiques per desmentir-los.

El que jo volia dir és que per molt que l'hagin posada a Washington em sembla un subtitol sorprenent per una entrevista. Em sembla més digne de revistes roses. "Maria josé del monte afirma: "ayer no vi a joselito"".

el que vull dir és que no m'aporta res saber que la MPJ no ha estat mai a Washington. Però és això, rumors i desmentits i voltes i més voltes.

Geococcyx ha dit...

Ets ben poc tafaner... xaval!