dilluns, d’octubre 02, 2006

A Flandes es pon el sol

.
Sí senyor, tota una lliçó de "patriotisme constitucional" i "liberalisme" econòmic. O potser hauríem de dir A Flandes es pon el sol, o Els espanyols també ploren...
.

3 comentaris:

lola ha dit...

M'ha encantat això:
"...heroes nacionales, si es que nos quedan".
M'ha recordat la primera visita a la catedral de Burgos i a un castellano viejo (en tots els sentits) que feia de guia i que, amb una prosa cervantina i una teatralitat calderoniana, ens va descobrir, tot fent una reverència: "Y aquí, señores, a sus pies... La tuuumba del Cid Campeador".
Realment és un món que s'acaba, aquí, allá y acullá.

Lola

Anònim ha dit...

"objeto de chascadillo"? suposo que en la primera acepció del drae de chascar "Triturar, ronzar algún alimento quebradizo". Per tant, els immigrants, de entrada, han de ser triturats, o trituradets, per fer menudillos, suposo. Ay els lapsus teclae! (o directament la ignorància)

Geococcyx ha dit...

L'article és radical fins a tot per a Libertad Digital. El liberalsme de LD se sol acabar allà on comença la tanca de Melilla, o la de Gibraltar, per exemple. Però, en canvi en la qüestió de la migració Mèxic-EU en general han callat : ¿solidaritat amb La Raza + no oposar-se a la política dels EU = callar sobre la tanca fronterera? També hi ha hagut algun article tebi o favorable a la lliure migració MX-US..

Allò del "chascadillo" m'ha deixat perplex, però és una més de les joies que adornen el text...