diumenge, d’octubre 29, 2006

Detalls del Firefox 2.0

.

Com sap "tothom", aquesta setmana ha sortit el Firefox 2.0. Me'l vaig instal·lar de seguida. De les versions 1.x ja m'agradaven la rapidesa, la navegació amb pestanyes, les adreces d'interès actives, o la cerca integrada. Del 2.0 ja m'agraden dos detalls nous: les pestanyes amb la icona "X" per tancar-les (t'has d'acostumar, per això, a esquivar-les en canviar de pestanya, perquè si no, fas clic a la "X" i es tanca la pestanya!), i el corrector ortogràfic incorporat: va de conya per escriure un apunt al Blogger, per exemple. A part del corrector/diccionari, hi ha tot un món de complements que no he explorat.

Segons el dia, 20%-30% dels visitants de Cartes vénen "en Firefox".
.

5 comentaris:

lola ha dit...

Quan escrius directament (el meu cas) al Blogger tens un corrector incorporat? Seria fabulós!

És fàcil d'instal.lar i entendre? Vull dir, jo, jo mateixa, podria? (si aquesta pregunta et sembla massa compromesa, no la contestis)

Salut

Lola

Anònim ha dit...

On el veus el corrector?

Jo no el sé trobar...
A mi això de les pestanyes m'empipava força i em van explicar com treure-les.

Geococcyx ha dit...

El podeu instal·lar així. Aneu a aquesta pàgina.
Veureu que diu "Diccionari català" by Toni Hermoso Pulido. Feu clic al botó verd "Install now (556 KB)". S'obre una altra finestreta: cliqueu al botó "Instal·la-ho ara".
Un cop acabada la instal·lació, reinicieu el Firefox (sortiu del programa i torneu-lo a obrir). Ja està instal·lat el diccionari/corrector.

Per provar-lo, proveu d'escriure un apunt al Blogger, per exemple, i veureu que si escriviu una paraula malament queda subratllada amb una línia vermella de punts.

Com veieu, no és tan complicat... Sort!

Anònim ha dit...

D'aquest mateix Toni Hermoso, una explicació amb totes les novetats del firefox2

http://www.vilaweb.tv/200610/firefox/

Geococcyx ha dit...

Aquest Toni Hermoso fa bastant de temps que penca per a Softcatalà...