diumenge, d’octubre 08, 2006

De Montillas i Maker Noflers

.
Mentre sona la veu inconfusible - i els tant o més inconfusibles punteigs de guitarra - de Maker Nofler, em pregunto si em baixarà la inspiració per parlar de Montilla... No baixen les muses, però sí una reflexió: tinc els meus dubtes que Jordi Pujol sabés qui eren els Dire Straits (Dire Streets, que diuen tants) o el Maker Nofler, i no li va anar tan malament. És més, l'escala de la casa del Vallès on vaig viure de lloguer molts anys era - és - plena de gent que no sabia qui era el Maker Nofler, ni què vol dir ser de la ceba (queda algú que digui ser de la ceba?). I no em refereixo als marroquins, perquè en aquella escala hi havia la consigna de no vendre ni llogar el pis a los moros.

Ja que parlem del Vallès, anunciarem que els articles de Matías Vallés (li respectarem l'accent tancat amb què adorna el seu cognom) al Diario de Mallorca s'agrupen en un blog. El fil de subscripció és aquest. Hi destaca la seva biografia (barra lateral). Aclariment per als de Foramallorca: Corea és el nom popular d'un barri encara més popular de Palma. Afegeixo que jo també vaig començar - i acabar - la meva carrera periodística venent diaris en un semàfor, el semàfor del difunt Bar Güell.

I parlant de subscripcions, m'he apuntat al Feed Burner. Us agraïria que actualitzéssiu l'adreça de subscripció d'aquest blog ;-)
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Adreça del fil canviada.

Estaria bé poder fer una redirecció, com amb el WordPress. Així ningú no ha de canviar res: simplement el servidor envia cap a FeedBurner les peticions de sempre. Si FeedBurner hagués d'agafar el fil d'allà mateix entraria en un bucle redirigint-se cap a ell mateix, i per a evitar-ho es crea una nova adreça «privada» del fil, només per a ell.

Per tot plegat recoman wordpress.com en comptes de blogger.com. Només si no hi ha problemes d'idioma amb la interfície inicial, prequè després es pot canviar.

Geococcyx ha dit...

A Feed Burner hi ha instruccions de com fer la redirecció, per cal tenir accés a la configuració del servidor que allotja el blog. Aixo sembla que no és possible amb el Blogger. Per això, qui segueixi subscrit a l'Atom del meu blog, no passarà pel Feed Burner, ni es comptarà en les estadístiques.

M'acabes de descobrir que Wordpress també fa allotjament gratuït de blogs. Em pensava que només era una eina de publicació. "Amem" si val la pena canviar-s'hi...

Anònim ha dit...

A la retransmissió del partit Catalunya-Euzkadi acaben de dir que tal i qual jugadors són els que són més de la ceba.
Demanaves?

Geococcyx ha dit...

Tinc el partit posat a la TV, per l'Hispasat, però ara no el veia.
Evidentment, algú encara diu de la ceba...

Anònim ha dit...

canviat.

ara, lo ruc també migra?

gràcies pel blog del Matías

Geococcyx ha dit...

No, Lo ruc de moment no migra. Potser més endavant... De res.