dimecres, d’octubre 18, 2006

Cosmo TV, i senyeres a mig pal

.
A casa, el moment culminant del dia sembla que sigui a les deu de la nit, quan al canal Cosmo TV passen la sèrie Sex and the City, que aquí es diu Sexo en la ciudad. Aquestes noies cremen moltes energies en cercar no sé sap ben bé què. Tanmateix no ho troben. Aparentment, la Samantha és l'única (potser és l'única que sap què busca).

Fa unes setmanes passaven la sèrie doblada (ara ja no). Detesto aquest espanyol neutre que parlen a les sèries doblades per al mercat llatinoamericà. M'agrada l'accent argentí, el xilè, el colombià, el veneçolà, i, fins i tot, el mexicà i l'espanyol, però trobo insofrible l'espanyol neutre, aquesta cosa incolora, inodora i insípida. Suposo que respon a una necessitat del mercat, i que si no existís l'haurien d'inventar.

Després de Sexo en la ciudad, fan un programa en què una sexòloga anomenada Alessandra Rampolla (entrevista), que té un doctorat en Estudi avançat de la sexualitat humana, desplega la seva ciència per resoldre profusament els dubtes que li plantegen des de qualsevol lloc de l'Amèrica hispana. Té unes capacitats pedagògiques i comunicatives molt notables. Jo em quedo bocabadat. I quin pou de ciència! Em caldrien unes tres vides per posar-me al nivell d'aquesta dona (és falsa modèstia...).

La setmana passada, Rampolla va entrevistar una noia argentina i un tal Jaume, dins un miniespai anomenat El Living. Es van conèixer en un xat, i van començar com a parella virtual, però sembla que ja han passat a l'ensenyament presencial. El tema de l'entrevista era que el noi tenia problemes ocasionals d'erecció quan feia servir el preservatiu. Mare de Déu, Senyor, aquest Jaume ha deixat el pavelló viril català en una posició compromesa ;-) Acabant El Living, tots dos se'n van tornar amb un grapat de precisos consells per superar el problema. Esperem que la senyera aviat deixi d'onejar a mig pal...

2 comentaris:

nennella ha dit...

T'entenc, t'entenc, jo no acostume a mirar el canal Cosmo, però allò de l'espanyol neutre... no estic a Mèxic (m'agradaria), però estic a Buenos Aires, "disfrutant" del cable...
Canal Cosmo, Gourmet i tot això, per cert, Samantha és la que va sempre amb un tio diferent??

Geococcyx ha dit...

L'espanyol neutre potser encara queda a prop del mexicà o del veneçolà, però de l'argentí queda mooolt lluny.

Sí, la Samantha és aquella que sempre va directe a l'assumpte, i gairebé sempre amb un tio diferent...