dijous, d’octubre 06, 2005

Ferrer sense carbó


D’ençà que no puc fer servir l’ordinador portàtil (ni l’ADSL) a casa, ho tinc complicat per escriure els posts. Estic com un ferrer sense carbó. Per tant, de moment el ritme de publicació ha baixat i seguirà baix fins que m’arribi un nou ordinador que tinc demanat. Demano als milions de visitants que no es desanimin ni es passin als blocs de pornografia política, que aquests dies van desbordats.

La novetat és que dilluns em va trucar el crack de les telecomunacions que en 4 o 5 mesos no va ser capaç d’instal·lar-me un sistema per captar l’Hispasat i veure la TV3. Ara resulta que ja té resolt el problema (un amplificador més potent), i ja em pot instal·lar el sistema per un preu molt més raonable que el que em proposava fa uns mesos, o el que m'oferia un insurrecte de Coyacán, a Mèxic.

Avui he anat a la seva botiga a veure el sistema que té muntat i efectivament, he comprovat que no vivim al mig del triangle de les Bermudes, i que la recepció de l’Hispasat és bona. Es reben perfectament uns 50.000 canals àrabs, uns 10.000 canals cubans, inclosa la gringa TV Martí. També l’Euskal Telebista, la TV de Canàries, la de Galícia i, finalment Televisió de Catalunya Internacional (TVCi). Em sembla que m’apuntaré a estudiar àrab, per amortitzar la inversió.

Us en tindré al corrent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I la IB3 de ses Illes què la veus?

ha dit...

Jo, sense dubte, hauría pagat a l'insurrecte de Coyacan.

Geococcyx ha dit...

La IB3 no la veig veure, però tampoc hi pensava. No crec que la passin per Hispasat...

Saravá; no sé si l'hauries pagat el de Coyacán, perquè era un molt car i, a més calia portar-se l'antena parabòlica i el descodificador des del DF i fer-te'l instal·lar. I a sobre no es podien veure els canals en àrab :-D