dimarts, de setembre 13, 2005

Inés Ferré


L'altre dia parlava d'Inés Ferré, dins l'apunt sobre la CNN en Español. Sóc conscient que aquell escrit va infantar una munió de nous fans de l'autèntic fenomen meteorològic que és aquesta argentina-nord-americana de la CNN. I amb un cognom tan nostrat. Aquí en teniu una foto i una semblança.

Fins i tot hi ha un Yahoo Group sobre la Inés Ferré! Ve't aquí una galeria improvisada de l'actriu-periodista. I aquí uns delirants espais publicitaris en anglès i espanyol (audio).

Quin honor introduir aquest cap de fibló a la blogosfera catalana. Sho te dejcubrí.

3 comentaris:

Geococcyx ha dit...

Tinc una admiració inconfessable per Inés Ferré. La confesso. Si fos productor televisiu de la CNN la contractaria sens dubte, i si veig la CNN és en part per ella.

Val a dir que amb una samarreta negra o verda, els cabells en una cua, i la cara tot just rentada explicant-nos un huracà, Ferré guanya força enfront de les fotos d'estudi que us he enllaçat a l'apunt. M'agradaria haver-la vista l'11-S des de Manhattan (sembla que en va informar).

No sé si l'eloquència és el punt fort d'aquesta periodista, ni si és prou incissiva en les entrevistes, però té altres virtuts, algunes de les quals en Jorge Eduardo ha esmentat, tot i que d'altres jo no les podria confirmar...

Anònim ha dit...

Yo también creo que Inés es una buena periodista, la verdad es que siempre veo CNN, pero desde que vi su trabajo en esa cadena observo con especial interés cada vez que ella sale.
Alonso

Eduardo A. Saldivia ha dit...

Yo arme el Yh! Group con aproabación de Inés con quien mantengo contacto. Es una mujer muy integra, profundamente trabajadora particularmente simpatica off the record. Seguramente ella estaría agradecidisima de vuestros comentarios y sepan que es consciente de toda la gente que la respalda cotidianamente desde este lado del televisor.

Saludos Eduardo.-