dijous, de setembre 23, 2004

Escarabat ferit i ultratjat!


Vocho ultratjat. Foto de Geococcyx

L’altre dia, sortint de veure Goodbye Lenin ens vam trobar que el mirall retrovisor de l’escarabat havia volat. Ens l’havien fet salvatge, robat, pispat vilment a l’aparcament dels multicinemes. Goodbye mirror.
Veure cinema europeu té un preu, més enllà de l'entrada...

Amb una mica d'optimisme, podria dir que el nostre vochito del 92 semblava nou de trinca, però la veritat és que ja l’havíem estrenat, aixafant el parafang esquerre amb la barrera del garatge, i el vam haver de portar al planxista. El cas és que no pots circular sense retrovisor esquerre i alguna de cosa havíem de fer, tot i que la meva germana hi va circular mesos, o anys!

Aquí hi havia dues opcions: anar a un tianguis (mercadal) a comprar un retrovisor barat, i segurament robat, o comprar-ne un de nou, i més car, a una refaccionaria, botiga de recanvis de cotxe. Vam anar a un concessionari oficial de Volkswagen, i vam pagar $276 (20 €) per un retrovisor negre nou (l’anterior era cromat).

Problema: no porta una junta estanca, i en aquesta època plou cada dos dies. Mentre ho resolem hi he embolicat aquesta bossa de plàstic del Wal*Mart, per anar tirant. Es nota que sóc enginyer, oi? :-)