divendres, de gener 05, 2007

Passat festes s'encenen bombetes

Les festes nadalenques tenen un efecte mig devastador sobre el tràfic de visites del blog, ja de per si precari. Però veig que passat Cap d'Any (que no em cansaré de recordar que és l'1 de gener, encara que Montilla es pensi que és el 30 de desembre: com a mínim el missatge de Pujol per Sant Esteve era... el dia de Sant Esteve!)...

Deia que passat Cap d'Any, i gràcies al Sitemeter, veig que es van encenent bombetes a Roma, Dallas, Mountain View, Lambeth, Korea, i altres llocs on s'havien apagat durant les festes. Segur que algunes més encara s'encendran passat Reis. Ben arribats, i perdoneu la indiscreció geogràfica! I bon any a tothom, inclosos els que no han desaparegut per festes.

Parlant de festes, avui m'ha tocat menjar tortell de Reis a la feina. A aquestes alçades de la marató Guadalupe-Reis, haver-te d'empassar un tros de tortell i una xocolata desfeta en got de plàstic a dos quarts de dues de la tarda ja és un suplici, però exposar-te a que et toqui una figureta (monito) i hagis de pagar, junt amb la resta d'afortunats, la tamaliza (1) del dia de la Candelera, ja és acarnissament litúrgic i colesteròlic. Més que el pagar (que no m'ha tocat), em preocupa pensar que la marató s'allarga fins el 2 de febrer, dia de la Presentació del Senyor. Senyor!

(1) Tamaliza: àpat a base de tamales

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Y estás en Francia o Canada ¿?

Carta a México eres mexicana (o) o tienes interés en nuestro país.

Saludos ;)

PD. Y es cierto muy rico los tamales ;)

Geococcyx ha dit...

Vivo en México y soy catalán. Más detalles aquí. Un saludo ;)

Anònim ha dit...

el que no sé és si els qui et llegim pel Google Reader (lectors sindicats per Feedburner) es compten, perquè si no fem comentaris, no cal entrar a la pàgina. Jo diria que sitemeter no ens pot comptar.

Geococcyx ha dit...

Al principi jo em pensava que no, però sí, les visites amb Google Reader o Bloglines també queden registrades amb Sitemeter.

bandala ha dit...

bueno, pues... felicitaciones! eres un heroico sobreviviente más del maratón Lupe-Reyes.
(deberian dar un diploma o medalla por llegar a la partida de rosca, después de todo, la tamaliza ya es lo de menos)
animo i un petó!

Geococcyx ha dit...

La 'tamaliza' provoca empatx psicològic per endavant...
;)

Anònim ha dit...

Estàs segur que la bombeta de Korea ja s'ha tornat a encendre? Així és que hi téns més d'un lector habitual :)

Geococcyx ha dit...

El dia que vaig publicar això hi havia una vista de Corea, i em vaig pensar que era la visita de sempre, però potser no ho era. Potser era el Matías Vallés, que és del barri de "Corea" a Palma... ;D

J: ha dit...

Les bombetes apagades no són d'usuaris que no et vam llegir durant les festes, sinó d'usuaris que et vam llegir des d'un altre lloc. Sóc un lector assidu del teu bloc o blog, o com es digui (o escrigui).

Geococcyx ha dit...

No tots, home. Gràcies, tanmateix. Ja et veig que passes sovint... Bon any!