dimecres, de desembre 07, 2005

Caganer no more

Passant per un tianguis de figures de pessebre, molses i altres andròmines nadalenques, vaig pensar que era una versió mexicana de la Fira de Santa Llúcia. Evidentment, sense caganers: caganer no more.


Santa_Llúcia.mx?

Veig que a la plaça de Sant Jaume també han aplicat el caganer no more. Se me'n fot si hi posen caganer o no. Si no el posen perquè incita a l'incivisme, això si que fait chier.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quelcom amb el que ja hi comptava! Per això vaig ficar un caganer dins de la maleta, doncs el considero l'única figura respectable de tot això que en diuen nadal. Va a dir que és dels clàssics, amb barretina i sense posar cara d'aficionat a l'habanero.

Salut i €/$!

Jordi, DF

Geococcyx ha dit...

Aquí a la feina em demanen que els porti un caganer (seria un cagoncito?), però no sé si s'atrevirien a posar-lo al pessebre. L'estiu qeu ve me'n compraré un (però no sé si en venen, a l'estiu)...

ÓL ha dit...

El cagón, que sería su traducción más cercana, no es una figura habitual, ni lo será, de los belenes mexicanos. Los cagones, eso sí, se venden aparte, y por alguna extraña razón, la mayor parte son negros...

Geococcyx ha dit...

És a dir: sí que n'hi ha, de "cagones" mexicans. No ho sabia ni n'he vist.