dissabte, de novembre 25, 2006

Comentaris perduts

.


Com publicar efectivament un comentari


Veig per les estadístiques que cada setmana es perden uns quants comentaris iniciats però segurament no enviats correctament. Possiblement és degut a que l'autor s'oblida d'algun pas en el procés d'enviar el comentari. Tinc activada la verificació de paraula, per tal d'evitar l'spam, que va començar a aparèixer ja fa un temps. Això vol dir que, a més d'escriure el comentari i adoptar una identitat, cal escriure la paraula de verificació (que és diferent cada vegada), abans de fer clic en el botó d'enviar el comentari.

Fins i tot, si us entreteniu molt escrivint, pot ser que la paraula clau ja no sigui vàlida, i que en enviar el comentari us torni a aparèixer la finestra d'edició amb el vostre text a dins, i una nova paraula clau en blau, a la part inferior de la finestra emergent de comentaris. Llavors cal copiar la nova paraula a la finestra de verificació i reenviar el comentari. És una creu, però cal tenir-ho en compte perquè el vostre text surti publicat.
.

2 comentaris:

lola ha dit...

M'has fet contenta. Tot això que expliques, ho sé fer. És més, ho faig!
No m'havia passat mai. Només en una cosa m'has deixat parada, pots saber de l'existència de comentaris fallits? Si és molt complicat, no cal que m'ho expliquis.

Lola

Geococcyx ha dit...

Amb el Sitemeter, que em penso que tu no tens instal·lat al teu blog, quan algú fa clic per fer un comentari, queda enregistrat un enllaç d'aquest estil:
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=7176383&postID=116451730832571126&isPopup=true

Si hi ha un registre d'aquests però no hi ha un nou comentari a l'apunt corresponent, això vol dir que algú no ha acabat de fer un comentari, ja sigui perquè s'ha equivocat o perquè s'ha refet...