diumenge, de maig 07, 2006

De l'alçada d'un campanar

.
Diu Joan Oliver a l'Avui:

...el que té sentit de discutir és si Microsoft ha fet el bé o no l’ha fet. I aquí hi ha poca discussió possible: el món seria molt pitjor sense ordinadors personals, sense Internet, sense Microsoft, sense Windows.


No entraré al tema dels ordinadors personals i del Windows (tot i que molta gent pensa que el món seria molt millor sense el Windows). Però que una persona amb columna diària a l'Avui doni a entendre que devem internet a Bill Gates, potser ens demostra, com insinua RMF, que cal dir rucades per cobrar un article.

Microsoft ha fet internet? L'internet s'ha expandit gràcies a Microsoft? Ja es un tòpic (però real com ell mateix) que Microsoft no es va adonar a temps del canvi brutal que representaria internet en la nostra forma de viure i en tantes altres coses (com la producció i la distribució de programari).

Bon moment per recordar una dita mallorquina:

- Deixau fer el qui sap!
I les matava pes cul...

5 comentaris:

mai9 ha dit...

si noi, fins i tot jo sé que Microsoft va arribar tard a internet, encara recordo la icona de "Microsoft Network" al Win95, però en Joan Oliver és massa gran per recordar aquestes coses ;)

M'agrada que diu que té sentit discutir si Microsoft ha fet el bé! ooooohhh... va, discutim si Microsoft ha fet el bé!!!!!!! xD

Anònim ha dit...

precisament, aquests dies Malaciencia recorda les grans aportacions de Microsoft a Internet.

Geococcyx ha dit...

Ep! No l'havia vist aquest apunt, però es dedica a donar detalls que desmenteixen la creença que Microsoft "és la xarxa"...

Geococcyx ha dit...

mai9: ho retrates molt bé. "ooooohhh..., va discutim si Microsoft ha fet el bé!!!"
;DD

Anònim ha dit...

Buf!

He buidat el pap:
http://blog.bitassa.cat/arxiu/2006/05/09/481/